Resultaten

  • Toerenbegrenzer ongewijzigd van 6800 naar 7350 RPM
  • Aangepast stationair toerental
  • Aangepaste gaspedaalreactie
  • Type injectiesysteem: Bosch Motronic ME7.3
  • Type EPROM: Flash EEPROM

Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadra Chiptuning
    € 385 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Mark uit België

Aangezien de vermogenswinst op een Busso niet erg groot ging zijn heb ik lang getwijfeld en waren mijn verwachtingen eerder laag. En toen bleek dat mijn GTA reeds gechipt was, werd ik wel erg benieuwd of er een verschil merkbaar zou zijn...

En ja, er is zeker een verschil. Het was reeds een leuke wagen maar nu nog net iets leuker. Vooral de verbeterde gaspedaalreactie zorgt voor een ander gevoel: de GTA reageert alerter, vlotter, gretiger...

Voor de statistieken:
* Stationaire eigenschappen: 3 (klein verschil) Het toerental staat ietsje hoger nu waardoor de diepe brom (Ragazzon) iets minder diep is stationair, maar een ander vervelend geluid is nu wel weg.
* Oppakgedrag tijdens wegrijden 3 (klein verschil)
* Oppakgedrag bij lage toeren 3 (klein verschil)
* Doortrekken in de hoge toeren 2 (geen verschil) De auto was voordien elders gechipt, dus misschien dat ik daardoor geen verschil merk - hij gaat nog steeds als een speer ;-)
* Brandstofverbruik 2 (geen verschil) Ik rijd niet steeds dezelfde trajecten dus kan niet echt beoordelen of het nu gestegen of gedaald is. Het lijkt nogal consistent.

* Algemene beoordeling 4 (ik ervaar een groot verschil) Ik zou het zeker opnieuw doen. De GTA reeds reeds zeer goed, maar nu heeft ze nog net iets extra.