Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadrachip
    € 210 ,-
  • Montage (u kunt de chip ook zelf monteren)
    € 35 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Natascha

Na herhaaldelijk aandringen van mijn partner om mijn auto te laten tunen, ben ik uiteindelijk overstag gegaan. Ik geef namelijk niet snel geld uit aan een auto en wist niet wat het zou brengen. Immers, je mag toch verwachten dat de Alfa-fabriek zijn uiterste best al heeft gedaan?

Na mijn vorige auto, een AX SPORT, was mijn rijstijl noodgedwongen aangepast. Na vele inschattingsfouten ben ik bijvoorbeeld bij stoplichten niet meer links gaan staan of het snel nog even iemand inhalen, had ik uit mijn hoofd gezet. Nu behoort het gelukkig weer tot de mogelijkheden!

Mijn 145 is een compleet andere auto geworden: hij trekt veel sneller op en je kan ook véél vlotter doorrijden. Daarbij is het benzineverbruik tot mijn verbazing niet toegenomen, eerder afgenomen. Achteraf is deze onzichtbare ingreep het dubbel en dwars waard, ik kan het iedereen met een slome 145 1.4 Boxer van harte aanbevelen.

Niels Duinkerken

Heren van Squadra, mag ik jullie bedanken voor de snelle levering van m’n sjippie ?

Heb de chip er in gezet, en wat schept mijn verbazing.....’t is een kompleet anders 145 geworden. En dat voor een 1.4 boxer…. Veel meer trekkracht en soepeler. ff gassen op de snelweg....en voordat ik het wist zat ik al op de 150+ Wat een groot verschil zeg.....echt super. Dat zo’n klein ding zoveel anders kan maken....met 1 woord FANTASTICO !!!