Resultaten

  • Toerenbegrenzer ongewijzigd
  • Aangepaste timing nokkenasverstellling
  • Type injectiesysteem: Bosch Motronic M1.5.5
  • Type EPROM: Flash EEPROM

Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadrachip
    € 325 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Jaap Westerdijk

Ik ben 22 februari bij jou geweest ivm problemen met onze Alfa 146 1.4 TS. Jij hebt de Alfa toen ook gechipt en ik moet zeggen dat de resultaten verbluffend zijn.

De reden van mijn late reactie is dat ik eerst een tijdje wou rijden om een zo goed mogelijk beeld te krijgen ivm verbruik ed. We hebben nu dik 2000 km gereden en wij zijn dik tevreden. Het is net of hebben we een andere auto gekregen zo mooi en makkelijk rijd de 146 nu. Voor mijn gevoel rij ik nu constant met de wind in de rug van een glooiende helling naar beneden. Het is maar een 1.4 maar wat een verschil.
I
Tot slot de cijferlijst

1# Stationair eigenschappen: 4
2# Oppakgedrag wegrijden: 5
3# Oppakgedrag lage toeren: 4
4# Doortrekken hoge toeren : 5 Wat een feest elke keer weer.
5# Brandstofverbruik : 3 Eigenlijk is het veel beter omdat je veel meer doortrekt.
6# Algemeen: 5

Samenvattend wij zijn zeer tevreden en als we weer een andere Alfa kopen komen wij zeer zeker weer langs.