Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadrachip
    € 235 ,-
  • Montage (optioneel, verzenden mogelijk)
    € 35 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Michel van K.

Na een korte week rijden met de chip van Squadra tuning in mijn Alfa 164 Super TS, is het al heel duidelijk dat de Alfa Romeo 2.0 8V TS motor nog
veel meer in zich heeft dan er standaard uitgehaald wordt. De motorheeft duidelijk meer trekkracht bij lage (<3.000) toerentallen, maar ook bovenin zit nog best wat winst. Over het hele toerenbereik trekt de motor soepeler en schokvrij op. Bij het standaard motormanagement zat er tussen de 2800 en 3000 rpm een voelbaar "gat", dit is compleet verdwenen. Doordat de toerentalbegrenzer net even iets verder weg is kom je veel beter uit met de versnellingen en zorgt voor een aanzienlijk verschil bij de beruchte stoplichtsprintjes tegen de Gé-Té-Ie's en Gé-Es-Ie's :-) die het in veel gevallen gewoon verliezen. Kortom, de squadra chip is een echte aanrader is iedereen die met een Alfa Romeo rijdt want de factor rijplezier wordt er zeker door verhoogd.

Robin Smallwood

Na 2 weken gereden te hebben met de chip wil ik mijn eerste indrukken doorgeven.

Ik ben zeer tevreden met het rijgedrag van de auto met name op de snelweg. Ik merk dat als ik rond de 3500 rpm 120kmh rij en ik geef gas dan is de reactie sneller en soepeler dan voorheen tot boven de 150kmh ,zeer prettig bij het inhalen. Ook bij het wegrijden en bij lage toeren tot 3500 is de verbetering voelbaar. Ook leuk is dat het stationair draaien en het overall karakter van de motor totaal niet is veranderd, puur bij het aanspreken van het extra koppel en vermogen merk je een verschil.

Kortom een echte aanrader die het rijgenot aanzienlijk verhoogd,en redelijk geprijsd ook !!