Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadrachip
    € 260 ,-
  • Montage (optioneel, verzenden mogelijk)
    € 35 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Charles

Zoals beloofd zou ik je nog laten weten hoe de chip bevalt. Ik kan je zeggen zeer goed! De auto is merkbaar soepeler en sneller, het is jammer dat vooraf (tussen-) accelleratie tijden niet zijn gemeten. De auto was natuurlijk al snel, maar nu word je gelanceerd, en dat zonder een hoger verbruik Nu nog de kat er onderweg! (ook voor wat meer geluid)

Renze de Vries

Hier een reactie na aanschaf van een Squadra chip,gaat hier om een 164 QV 3 liter 12 klepper die klaargemaakt is en nog verder ontwikkeld word eerst trackday's en misschien later racen. De auto ging al redelijk snel met plenty power maar het kon wat beter op bepaalde gebieden, na overleg met Stephan over de mogelijkheden de chip laten maken en geleverd ,met de duidelijke inbouw instructie was de ecu snel weer terug geplaatst, na eerste opstart de ecu gereset door de polen na losnemen 30 sec tegen elkaar te houden.

Tijdens Spectacollo Sportivo kwam de ultieme test en ik kan zeggen dit is een flinke verbetering voor als je sportief wilt rijden met je alfa. Oppakken is verbeterd doortrekken vooral na midden gebied is heel goed de motor loopt mooi lineair door naar zijn rode gebied, vooral het verhogen van max rpm is en verbetering vooral bij circuit gebruik.

De sound op hoge toeren in de wagen is echt kikken, kortom mijn algemene indruk is dat het een flinke verbetering is voor een standaard motor, verbruik kan ik niks zinnigs over zeggen, dit is van geen belang bij circuit gebruik.

Squadra bedankt!