Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Chiptuning
    € 210 ,-
  • Montage door Squadra Tuning (U kunt de chip ook zelf monteren)
    € 35 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Roberto Doornenberg

Ik heb je beloofd terug te schrijven nadat ik 'n volle tank had (leeg gereden) met de upgrade van de SQUADRACHIP in m'n ECU.

Nu stond er opeens 'n beetje onverwacht 'n tour op de planning naar zuid-Duitsland (Alpen-gebied) en deze wilde ik eerst nog voltooien om vervolgens ook een goede beoordeling op de lange afstand te kunnen maken.

Dit heeft afgelopen weekend plaats gevonden, vandaar dat het zolang heeft geduurd.

Om te beginnen, vanaf het moment dat ik de ECU weer had omgewisseld is het verschil meteen merkbaar, de motor pakt veel beter op, loopt soepeler en mooier, is zowel in de lage als de hoge toerentallen sterker.

Het verbruik thuis was altijd gecombineert z' on 500km met 42 ltr, nu op de lange afstand heel mooi op 700km met 42 ltr (variabele snelheid op dit traject tussen 100 en 160 kmh) brandstof V-power of Super plus ron 98.

Ik ben erg tevreden over het resultaat,BUON LAVORO!!!