Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Alfa Romeo’s. Dit vanuit grote liefde voor het merk. Voor de Giulia bieden wij iets unieks. Juist door onze kennis en interesse in de techniek. Ons product en verhaal is echt onderscheidend van anderen. Wij ontwikkelen alle software zelf.


Prijs en aanvraag

  • Squadra Chiptuning Medio (Veloce 280 pk)
    € 590 ,-
  • Squadra Chiptuning Massimo
    € 690 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Jeroen

Sinds de tuning heb ik er alweer 3000km op zitten. Ik heb een heel andere auto van je teruggekregen, alsof er nu een V6 in ligt. Echt een enorme verbetering, zo had Alfa mijn 2.0 Super eigenlijk af fabriek moeten leveren. De extra PK’s zijn leuk, hoewel ik die NL nog niet volledig heb kunnen aanspreken. Maar het overduidelijke voordeel zit ‘m sowieso toch in de koppelwinst. Van bijvoorbeeld 50/u even doortrekken naar 80/u is gebeurd voordat je met je ogen kan knipperen, en zonder veel drama. En bij het stoplicht is alleen een AMG- of M-versie sneller - maar dan moeten ze wel alert zijn op deze 'street sleeper’. Héééél alert, anders delven ze echt het onderspit ;-)

Voor de geïnteresseerde: hier ga je geen moment spijt van krijgen, deze tuning is elke euro waard. Wel even Stephans advies opvolgen over Euro-98 (merk!)benzine, want je motor loopt daarmee beduidend soepeler en met merkbaar meer vermogen.

Timo

Ik heb mijn Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk laten chippen bij Squadra. Een top ervaring. Heel vriendelijke mensen met een kennis van en een passie voor auto’s .

De Giulia heeft nu ruim 315 -320 pk en ruim 480 Nm. Wat echt fantastisch aanvoelt in de auto, nu gaat de auto door van in het begin van de versnelling tot het einde in 1 klimmende lijn. En het extra duwtje in de rug bij het overschakelen is ook zoals het hoort in zo’n auto. Heel tevreden! Zeker een aanrader! Dank voor het mooie werk Squadra!