Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is specialist in het softwarematig tunen van Alfa Romeo’s. Door onze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Ook bij de Giulia Veloce laten wij dit weer goed zien. Waar anderen tuners zeggen meer vermogen te realiseren, weten wij dat dit technisch echt niet haalbaar is. In het artikel boven aan de pagina leggen wij uit waarom dit niet kan.


Prijs en aanvraag

  • Squadra Chiptuning medio
    € 490 ,-
  • Squadra Chiptuning massimo
    € 590 ,-

Neem contact op

Ervaringen

M. Dijkstra

Ruim 20.000 km na het bezoek aan Squadra Tuning, hierbij mijn ervaring sinds mijn AR Giulia veloce 2.2 JTD gechiptuned is. De Giulia heeft nu 41.000 km op de teller staan. Sinds jan 2017 in bezit.

1. stationair eigenschappen van de motor: Ik ervaar geen verschil (2)
2. oppakgedrag bij wegrijden: Ik ervaar een grote verbetering (4)
3. oppakgedrag bij lage toeren: Ik ervaar een grote verbetering (4)
4. doortrekken in hoge toeren: Ik ervaar een grote verbetering (4)
5. brandstofverbruik: Ik ervaar een klein verschil (3) NB: vroeger reed ik 90% in de N-stand met een verbruik van 6.1 l/100 km. Nu rijd ik 90% in de D-stand met een verbruik van 6.1 l/100 km, waarbij de laatste maand het verbruik gemiddeld is gedaald naar 5.9 l/100 km. Auto wordt voor 80% op de snelweg gebruikt.

6. algehele beoordeling: Ik ervaar een grote verbetering (4). Super blij mee dat ik dit gedaan heb! Het rijplezier, wat al groot was, is verder toegenomen. Mijn dealer heeft na de tuning een testrit gemaakt en was tevens zeer positief.

Over enkele jaren zie je me terug!