Resultaten

  • Toerenbegrenzer van 6800 naar 7350
  • Type injectiesysteem: Bosch Motronic ME7.3
  • Type EPROM: Flash EEPROM

Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadra Chiptuning
    € 390 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Bernd de Roo

Hierbij doe ik je de gevraagde reactie toekomen op de tuning van mijn Alfa Spider op 31 oktober jl.

De volgende dag heb ik een vriend opgehaald voor een gezamenlijke bij te wonen vergadering. Hij deed de deur van de Alfa open en zei: “je hebt jouw Alfa laten tunen, ik kan het horen”! M.a.w. ook hij was van mening, dat de motor een veel fijner zwaarder geluid produceert.

Zowel stationair (rustige lage toeren), bij wegrijden en bij lage toeren is het oppakgedrag zeer verbeterd. De motor kan meer doortrekken, omdat het toerental omhoog is bijgesteld.

Het benzineverbruik lijkt niet nadelig te zijn beïnvloed.

De algehele beoordeling is dan ook, dat daar waar de auto al snel was, de auto meer aanvoelt als een echte “performance car”!