Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadra chiptuning
    € 480 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Alex

Stationair eigenschappen van de motor: Ik ervaar een klein verschil(3)
Oppakgedrag bij wegrijden: Ik ervaar een klein verschil(3)
Oppakgedrag bij lagere toeren: Ik ervaar een zeer groot verschil(5)
Doortrekken in de hogere toeren: Ik ervaar een zeer groot verschil(5)
Brandstofverbruik: Ik ervaar geen verschil(2)
Algehele beoordeling: Ik ervaar een groot verschil(4)

Ik heb lang getwijfeld over chiptuning. Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken, na mezelf in de materie verdiept te hebben, en een afspraak gemaakt bij Squadra.

Concluderend kan ik zeggen dat ik er absoluut geen spijt van heb. De auto voelt daadwerkelijk beter aan en met name bij het inhalen op de snelweg merk je heel goed het toegenomen koppel. Het lijkt soms of ik in een andere auto rijd. De Mito was al een genot om in te rijden maar na dit \"kuurtje\" is het rijplezier alleen maar toegenomen!

Ik kan deze chiptuning absoluut aanraden!

Patrick

1 - Stationair eigenschappen van de motor: Ik ervaar geen verschil (2)
2 - Oppakgedrag bij wegrijden: Ik ervaar een klein verschil (3)
3 - Oppakgedrag bij lagere toerentallen: Ik ervaar een zeer groot verschil (5)
4 - Het doortrekken in de hogere toeren: Ik ervaar een groot verschil (4)
5 - Het brandstofverbruik: Ik ervaar geen verschil (2)
6 - Algehele beoordeling: Ik ervaar een zeer groot verschil (5)

Een twee maanden geleden heb ik mijn nieuwe Alfa Romeao MiTo laten tunen bij Squadra in Nunspeet. Inmiddels staan er na drie maanden 10000 kilometer op de teller en ben ik van mening dat ik iets zinnigs kan vertellen, zeker over het verbruik.

Mijn vorige auto’s waren allemaal van een ander kaliber, vaak 200pk+, maar om economische redenen was ik bij de MiTo uitgekomen. Ik was niet ontevreden over de prestaties van de Mito maar toch waren er rijomstandigheden waarbij ik wat meer respons op het gaspedaal zou willen hebben. Na het lezen van de site van Squadra stond voor mij vast dat ik bij dit adres moest zijn voor extra paarden in de rode MiTo.

Het is geen sportauto geworden maar ik merk het verschil wel degelijk. Op de snelweg is de tussenacceleratie van 80-120 km/h een stuk vinniger. Onderin de toeren gedraagt de MiTo zich veel soepeler dan voorheen. Rotondes kan ik nu makkelijk in z’n drie nemen en stapvoets in de tweede versnelling optrekken gaat echt veel beter.

Het verbruik is na de tuning nog steeds prima. Bij constante snelheden kom ik boven de 1 op 21 uit. Mijn gemiddelde verbruik sinds het bezoekje aan Nunspeet is 1 op 20 geweest (Zie foto).

Mijn keuze voor de MiTo heeft mijn verwachtingen overtroffen, maar tuning bij Squadra is wat mij betreft de kers op de taart.

Dhr. van Breugel

Stationair eigenschappen van de motor: Ik ervaar geen verschil (2)
Oppakgedrag bij wegrijden: Ik ervaar een groot verschil (4)
Oppakgedrag bij lagere toeren: Ik ervaar een groot verschil (4)
Doortrekken in hogere toeren: Ik ervaar een klein verschil (3)
Brandstofverbruik: nnb
Algehele beoordeling: Ik ervaar een groot verschil (4)