Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadra Chiptuning
    € 490 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Mart en Helma

In aansluiting op mijn vorige review van de Giulia 2.0T, ben Ik afgelopen maandag met mijn vrouw wederom op en neer naar Nunspeet gereden om haar Alfa Mito 1.4 TCT 140 pk te laten tunen.

Naar ik van Stephan had begrepen beschikt deze Mito immers over dezelfde motor en aandrijflijn als de Mito QV TCT met 170 pk.

Om een lang verhaal kort te maken, het kostte mij wat overtuigingskracht om haar zover te krijgen maar ze is nu superblij!

De motor heeft nu het koppel en vermogen waar hij voor gemaakt is. De drivability is sterk verbeterd. De auto heeft veel meer power maar is ook een stuk minder nerveus.

Stephan en Ariana namens Helma bedankt!

Harry van Velsen

Na bijna een jaar te hebben gereden met onze Squadra MiTo 1.4 Turbo Multi Air 140 PK wordt het hoog tijd voor een review.

Wij hadden de eer om de eerste Multiair Turbo 140 PK aan te bieden voor Squadra Tuning. Een waar feestje zo bleek bij de Tuning in Nunspeet want de Mito bleek dezelfde Turbo te hebben als de QV. Dus m.a.w. de Multi Air 140 pk 2014 heeft een terug getuned blok van de QV.

Na de tuning steeg het vermogen tot een prettige 185 pk.

In de praktijk staat iedereen versteld die meent met een sportieve auto links naast de Mito voor het stoplicht gaat staan. De Mito gaat werkelijk als de brandweer en blijft ongekend aan de auto sleuren. In de praktijk wordt er echter rustig met de Mito gereden en is de N stand al ruim voldoende voor een sportieve respons op het gaspedaal. In D heb je een grijns van oor tot oor!

Kortom wij zijn uiterste tevreden over Squadra tuning en bevelen deze van harte aan bij iedereen!