Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadra Chiptuning medio
    € 490 ,-
  • Squadra Chiptuning massimo
    € 590 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Fam. Groenendijk

Eindelijk de rust om email te sturen. Inmiddels 2500 km getuned gereden.

Ik heb de hele tunings sessie als bijzonder plezierig ervaren. Ook Ank (mijn vrouw) is zeer te spreken over het motorgedrag. Zowel op de grote weg als op de provinciale wegen kan ik gewoon mee.

De cijfers:
Stationair eigenschappen van de motor: Kan ik niet beoordelen tov standaard.
Oppakgedrag bij wegrijden: Ik ervaar een zeer grote verbetering, uitstekend (5)
Oppakgedrag bij lagere toeren: Ik ervaar een zeer grote verbetering, wereld van verschil (5)
Het doortrekken in hogere toeren: Idem (5)
Brandstofverbruik: Ik merk geen verschil (2)
Algehele beoordeling: Ik ervaar een zeer grote verbetering (5)

Van Stralen

Enkele weken geleden een gloednieuwe Fiat Ducato gebracht voor een tuning omdat ik de gaspedaalreactie erg matig vond en ik ook wat zorgen had over het nieuwe ‘euro 6’ EGR systeem.

Een super fijne auto voor teruggekregen, een wereld van verschil. Daarnaast merk ik bij Stephan en Arianne heel veel kennis en passie en dat maakt het zaken doen meteen vertrouwd en leuk.”

Heel fijn om met jullie ‘zaken’ te hebben gedaan!

Betreffende de cijfers op het formulier kan ik zeggen dat ik bij alle punten een grote verbetering tegengekomen ben en het meeste nog in de pedaalreactie.