Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadra Chiptuning medio
    € 460 ,-
  • Squadra Chiptuning massimo
    € 560 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Kim, Massimo tuning

Onlangs bij Squadra Tuning geweest om mijn camper te laten tunen. Vooraf kundig en to the point geinformeerd en het inplannen van een afspraak ging ook voorspoedig. Ter plekke werden mijn man en ik vriendelijk ontvangen en werd ons de werkwijze van Squadra tuning verteld zodat we goed geinformeerd waren over het verloop van ons bezoek. Het bedrijf ademt een zeer professionele sfeer uit waarbij er ruimte is om vragen te stellen. Het tunen verliep vlot en soepel en de testrit was een aangename ervaring aangezien het tunen erg goed merkbaar was! De manier waarop Squadra Tuning werkt spreekt mij zeer aan; zeer kundig, betrokken en professioneel. Een absolute aanrader!

Fam. Osendarp

Het extra vermogen komt het duidelijkst naar voren bij het inhalen. Zowel op de provinciale weg als op de snelweg accelereert de camper geweldig.

enquête:
Stationair eigenschappen van de motor: Ik ervaar geen verschil (2)
Oppakgedrag bij wegrijden: Ik ervaar geen verschil (2)
Oppakgedrag bij lage toeren: Ik ervaar geen verschil (2)
Doortrekken in hoge toeren: Ik ervaar een grote verbetering (4)
Brandstofverbruik: (Ik ervaar en kleine verbetering (3)
Algehele beoordeling: Ik ervaar een grote verbetering (4)