Resultaten


Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadra Chiptuning Medio
    € 490 ,-
  • Squadra Chiptuning Massimo
    € 590 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Familie Van der Ven

Inmiddels hebben wij enige ervaring opgedaan, in Nederland. Ongeveer 1000 km vanaf, de tuning, 23 april jl.

Algehele indruk; de motor loopt "rustiger", zowel stationair als op snelheid.

Hoofdzakelijk vlak gereden, echter ook kort in de Zuid-Limburgse heuvels.

Brandstofgebruik lijkt iets gunstiger te zijn, een gebruik van 1 op 9 a 10, als gemiddelde.

"Even" inhalen, van bv 90 naar 100 km p/u doet hij zonder terugschakelen en soepel. Schakelen, van de automaat, gaat sowieso soepeler, evenals reactie op gaspedaal.
Doortrekken op vlakke weg, nog geen echte ervaring, wel in de Zuid Limburgse heuvels, en dat een feest.

Aanvulling enkele weken later:
Inmiddels trekken wij al enige weken door Portugal. De Tuning komt, ook hier, meer dan volledig tot zijn recht. Door het heuvelachtige landschap is het extra vermogen stijgend en dalend een feest.

De afgelopen maanden heb ik mijn rechtervoet in bedwang moeten houden. Zeker ook op snelwegen. Daar is de cruise controle een uitkomst. Ook zeker icm de halfautomaat is de tuning een enorme verbetering/verfijning.