Resultaten

  • Toerenbegrenzer ongewijzigd
  • Temperatuursafhankelijke koppel beperking bij koude en te hete motor
  • Uitlaatgastemperatuursbescherming
  • Type injectiesysteem: Bosch EDC17C79
  • Type EPROM: Flash via Boot-mode

Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadra Chiptuning
    € 690 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Han

Na bijna 20 jaar Italiaanse schoonheden te hebben gereden uiteindelijk de overstap gemaakt naar de Jeep Grand Cherokee. Vrijwel al mijn Alfa's, en dat waren er flink wat, waren in het verleden getuned door Squadra tuning. Dit altijd naar volle tevredenheid en met als resultaat een auto die soepel rijdt, behoorlijk wat extra koppel & vermogen heeft, en nooit meer problemen had met de EGR klepjes.

De vraag om de Jeep te laten of tunen of niet, is voor mijdus geen vraag. Zolang een auto bij Squadra-tuning op de lijst staat is het antwoord ja. Je weet gewoon dat je met nog meer plezier je kilometers gaat rijden.

Dus ook nu zo gezegd zo gedaan. Afspraak gemaakt en inmiddels heel wat km's weer achter de rug.
De Grand Cherokee was al geen langzame 4x4 ondanks zijn hoge gewicht, maar daar is nu nog een extra dimensie bij gekomen. Ondanks al z'n kilo's en extra power, is het verbruik meer dan ok. Maar zoals in veel auto's, er is een directe link met het gewicht vd rechter voet.

Zowel het wegtrekken vanuit stilstand, als de tussensprints op de snelweg, zijn nu extra fun. Zeker bij het rode verkeerslicht zie je veel verbaasde gezichten van mede weggebruikers, maar die zie je nu alleen nog maar in de achteruitrijspiegel. Ook bij het inhalen waar extra accelleratie handig is kun je volledig vertrouwen dat de getunede Grand Cherokee je niet in de steek laat maar eerder een smile van oor tot oor bezorgd.

1) Stationair eigenschappen: Ik ervaar geen verschil (2)
2) Wegrijden vanuit stilstand: Ik ervaar een grote verbetering (4)
3) Gedrag bij lagere toeren: Ik ervaar een grote verbetering (4)
4) Doortrekken op hogere toeren: Ik ervaar een grote verbetering (4)
5) Brandstofverbruik: Ik ervaar een kleine verbetering (3) (bij rustige rijstijl)
6) Algehele beoordeling: Ik ervaar een grote verbetering (4)

Kortom weer een zeer tevreden klant.