Een Squadrachip bestellen

Squadra Tuning beschikt over een eigen werkplaats waar u van harte welkom bent. Wij werken uitsluitend op afspraak. Mail ons, info@squadra-tuning.nl of maak gebruik van het contactformulier. Bellen kan ook, 0341-250411.

Wij beantwoorden een ontvangen bericht meestal binnen 1 werkdag. Geen bericht ontvangen? Check de SPAM. Ook daar geen bericht, stuur dan het bericht opnieuw.

Voor de tuning hebben wij ongeveer 1 nodig. U kunt toekijken hoe wij de werkzaamheden uitvoeren. Wij werken op maandag t/m vrijdag.

U kunt ook bij diverse dealers terecht voor de tuning van uw auto. Zij voeren de tuning niet zelf uit, wij komen bij hun op bezoek. Dit alleen als de dealer gelijktijdig meerdere auto’s voor tuning aanbieden. U kunt niet aanwezig zijn tijdens de tuning, dit omdat wij niet op voorhand weten hoelaat wij aanwezig zijn. Hier vindt u de lijst met alle Squadra Tuning dealers.

Voor losse chips (Alfa’s tot bouwjaar 1998) kunt u er ook voor kiezen deze thuis te laten bezorgen. De chip kunt u zelf, aan de hand van de bijbehorende inbouwhandleiding, monteren. Extra verzendkosten Euro 10,00 (voor buitenland vanaf EUR  20,00). De chip wordt aangetekend verstuurd na overmaking van het verschuldigde bedrag via de bank. Laat ons weten, bij voorkeur per e-mail, dat het geld is overgemaakt.

Bankrekeningnummer: NL22ABNA045.95.24.666 t.n.v. Squadra Tuning te Nunspeet o.v.v. naam, type en chassisnummer.

Voor bestellingen buiten Nederland:

IBAN: NL22ABNA0459524666
SWIFT or BIC Code: ABN ANL2A
Naam: Squadra Tuning
Plaats: Nunspeet, Nederland
Bank: ABN AMRO te Nunspeet, Nederland
Alle kosten van de overboeking zijn voor rekening van de opdrachtgever.