Een Squadrachip bestellen bij Squadra Tuning

Squadra Tuning beschikt over een eigen werkplaats waar u van harte welkom bent. Wij werken uitsluitend op afspraak. Mail ons, info@squadra-tuning.nl of maak gebruik van het contactformulier. Bellen kan ook, 0341-250411.

Ook tijdens deze periode met beperkende maatregelen ivm Covid-19 zijn wij gewoon geopend.

Voor de tuning hebben wij ongeveer 1 a 1,5 uur nodig. U kunt toekijken hoe wij de werkzaamheden uitvoeren. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag.

Met de zomervakantie in aantocht lopen op onze wachttijden weer op, 3-4 weken is geen uitzondering. Maak dus tijdig een afspraak.

U kunt ook bij diverse dealers terecht voor de tuning van uw auto. Zij voeren de tuning niet zelf uit, wij komen bij hun op bezoek. Dit alleen als de dealer gelijktijdig meerdere auto’s voor tuning aanbieden. U kunt niet aanwezig zijn tijdens de tuning, dit omdat wij niet op voorhand weten hoelaat wij aanwezig zijn. Hier vindt u de lijst met alle Squadra Tuning dealers.

Soms zijn wij on tourhier vindt u de agenda.

Voor losse chips (Alfa’s tot bouwjaar 1998) kunt u er ook voor kiezen deze thuis te laten bezorgen. De chip kunt u zelf, aan de hand van de bijbehorende inbouwhandleiding, monteren. Extra verzendkosten Euro 10,00 (voor buitenland EUR 20,00). De chip wordt aangetekend verstuurd na overmaking van het verschuldigde bedrag via de bank. Laat ons weten, bij voorkeur per e-mail, dat het geld is overgemaakt.

Bankrekeningnummer: NL22ABNA045.95.24.666 t.n.v. Squadra Tuning te Nunspeet o.v.v. naam, type en chassisnummer.

Voor bestellingen buiten Nederland:

IBAN: NL22ABNA0459524666
SWIFT or BIC Code: ABN ANL2A
Naam: Squadra Tuning
Plaats: Nunspeet, Nederland
Bank: ABN AMRO te Nunspeet, Nederland
Alle kosten van de overboeking zijn voor rekening van de opdrachtgever.