Resultaten

  • Toerenbegrenzer van 6800 naar 7100 RPM
  • Aangepaste timing variabele in- en uitlaatnokkenasverstelling
  • Aangepaste gaspedaalreactie
  • Type injectiesysteem: Bosch Motronic MED7.6.2
  • Type EPROM: Gesoldeerde Flash EEPROM, opening van de ECU is noodzakelijk.

Kwaliteit

Squadra Tuning is een gerenommeerd en gerespecteerd chiptuningsbedrijf gespecialiseerd in het softwarematig tunen van auto’s uit de FCA groep. Door deze specialisatie zijn wij uitstekend op de hoogte van alle technische aspecten. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. Wij onderscheiden ons door kennis, kwaliteit en no-nonsense instelling. Ook onze persoonlijke aandacht voor de klant wordt zeer gewaardeerd.


Prijs en aanvraag

  • Squadra Chiptuning
    € 430 ,-

Neem contact op

Ervaringen

Ron Zeelen

Afgelopen woensdag heb ik in de spider aardig kunnen testen. \'s Middags ben ik bij mijn vaste garage langs geweest. Zij hebben de wagen ook nog getest en wat metingen verricht (uitlaatgassen ed.). Hun oordeel was dat er degelijk verschil is waar te nemen voor wat betreft koppel en driveability. De metingen geven geen tot minimale verschillen aan met de metingen die de maandag vóór het chippen zijn verricht tijdens de APK. Voor mijn gevoel was er in het begin weinig verschil merkbaar. De wagen leek wel wat tammer geworden. Na een paar dagen gereden te hebben begon me een en ander te op te vallen. Het \"tammere\" bleek eigenlijk gewoon een toename in koppel. De wagen heeft minder toeren nodig om van z\'n plaats te komen en door te accelereren. Vooral bij het naderen van een rotonde of kruising valt dit enorm op. Normaal gesproken schakelijk ik bij stapvoets rijden terug naar de 1ste versnelling. Dit is nu niet meer nodig. Bij het doortrekken ben ik de snelheidsmeter in de gaten gaan houden. Nu blijkt dat ik dus regelmatig ver boven de maximum snelheid ben gegaan, zonder het gevoel te hebben dat de motor er enorm aan moest trekken. Verder hangt de wagen nu wat beter aan het gas. Precies wat ik had gehoopt.

Enige wat me af en toe opvalt is dat de motor na een koude start wat onregelmatig lijkt te lopen met af en toe een miniscuul plofje. Dit zal ik de komende tijd in de gaten houden. Al met al een mooie verbetering en zeer tevreden.